0
Scrollen

9,95

Op voorraad

Productbeschrijving

Wereld, maak nu kennis met de Nozem Oliespuit en aanschouw op de Zwarte Cross 2018 voor het eerst de meest spraakmakende innovatie sinds de uitvinding van het wiel, de eiersnijder en Nozem Oil zelf!

De Nozem Oliespuit past precies op de Nozem Literfles, en nergens anders op! Met één vingervlugge duimbeweging pomp je de Nozem Oil uit de fles. Mik een straal van het goudgele powerelixer in een shot of rechtstreeks in je giechel. Natuurlijk is ‘ie ook geschikt om te mixen. Een paar keer pompen in je longdrink, een mixdrank naar keuze erover en klaar is je cocktail! Met een ijsblokje is ie helemaal ‘on the rocks’!

Iedereen kent wel die saaie feestjes waarbij iedereen elkaar aan kijkt alsof blikken konden doden, party’s waarbij de sfeer net niet lekker op gang komt, housewarmings waarbij de ijsbloemen op de ruit staan, bruiloften waar het bier net te lauw is. Kortom: feestjes die smeken om een flinke smering! Geef de Nozem Oliespuit cadeau aan je kroegbaas, clubhuiskastelijn, hondenuitlaatservice of BFF (m/v/o) en zet die duimpjes aan het werk. Want zonder smering loopt alles naar de tering!

WAAR ISSIE TE KOOP?!

Deze mechanische gangmaker is te koop op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juli in de Nozem Litershop, bij de uitgang. Op maandag 16 juli koop je ‘m bij de Merchandiseshop op de camping en in de Supermarkt op het Rennerskwartier.

De exclusieve verkooppunten vind je op www.nozemoil.nl. Daar krijg je de Oliespuit gratis bij aankoop van 2 Nozem producten. Geen verkooppunt in de buurt of heb je nog liters zat staan? Dan kun je nu de Oliespuit ook online kopen!

Meer lezen Minder lezen