0
Scrollen
Mobiele afbeelding

Bökkers

Bökkers: de bekende rockband uit Salland met gitarist en zanger Hendrik Jan Bökkers als frontman trekt al meer dan 10 jaar langs feesttenten, discotheken en podia door het gehele land. Deze dampende rockmachine doet iedere zaal op zijn grondvesten schudden en laat de zeilen van de feesttenten flokkeren. Welke bühne ook beklommen wordt: de planken knappen er uit en het bier gutst uit de kraan. Combineer dit met een lekkere scheut Nozem Oil en het feest is compleet!

De bezetting van de band is er één om, net als bij een Nozem shot, je vingers bij af te likken. Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist), Stef Hoekjen (drummer) en Hendrik Jan Bökkers (zanger en gitarist) vormen een geoliede machine die doen waar ze goed in zijn: pure Rock ’n Roll met die onmiskenbare Bökkers-sound!

Kortom Bökkers en Nozem Oil, een smerig lekkere combinatie die je een avond geven die je nog lang zal heugen: waar ow!

Mobiele afbeelding

Høken met de Heinoos

Het is weer ‘Oalderwets Høken’!

Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en elk optreden tot het uiterste gaan. Vanaf maart 2018 is de band van start gegaan onder de noemer Høken met de Heinoos – Veldtocht 2.0. Een tour met meer dan 70 shows met dit moment als hoogtepunt een show voor 35.000 enthousiaste mensen op het hoofdpodium van de Zwarte Cross! Een ouderwetse Veldtocht in de voetsporen van en vooral een eerbetoon aan de grondleggers van dialectmuziek: Normaal!

Mobiele afbeelding

Money & The Man

Deze band uit Zwolle staat te trappelen om de muziekwereld op zijn grondvesten te laten schudden met hun langverwachte nieuwe album, dat gepland staat voor februari 2024. Nu een creatief samenwerkingsverband is gesloten met Nozem Oil staat er niets meer in de weg van absolute sonische wereldheerschappij 

Het nieuwe album belooft een meeslepende muzikale reis te worden, waarbij de herkenbare garageblues en intense indie-rock ‘n roll van Money & The Man naar nieuwe hoogtes worden getild. De unieke chemie tussen zanger-gitarist Henk Wesselink en drummer Ymte Koekkoek blijft het kloppende hart van de muziek, waarbij ze opnieuw de grenzen van hun sound verkennen en verleggen. 

Het nieuwe materiaal belooft niet alleen muzikaal verbluffend te zijn, maar ook tekstueel dieper te graven, met thema’s die de ziel raken en de luisteraar aan het denken zetten. Money & The Man blijft trouw aan hun roots en verkent de menselijke ervaring vanuit nieuwe perspectieven, met nummers die zowel meeslepend als betekenisvol zijn. 

Mobiele afbeelding

The Green Monkeys

The Green Monkeys zijn vier gasten die maar één motto hebben. GAAN MET DIE BANAAN! Gooi een flinke set rock ’n roll songs op een hoop, gooi er een Green Monkeys-sausje overheen en je kuiten kunnen alvast een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde orthopeed. Met hun nieuwe set rock ’n roll-hits en klassiekers rol je van de ene herkenning in de andere verbazing waarbij je zintuigen constant geprikkeld worden. The Green Monkeys zijn een eigenzinnig stel muzikanten dat niet te vergelijken is met een coverband zoals je die gewend bent. Wees klaar voor een storm aan knettergoede muziek! We are going bananas with The Green Monkeys!

Mobiele afbeelding

DJ de Rooie Jager

‘IT’S MY PARTY AND I DRAAI WHAT I WANT TO!’
Een tekst die ons doet blozen van trots. Wie zegt dat Brandend Zand van Anneke Grönloh niet afgespeeld kan worden tussen Slayer en The Prodigy heeft het mis. DJ de Rooie Jager zorgt er met zijn kunsten voor dat iedereen denkt aan een smerig lekkere mix van topmuziek. En als je dat nu nog niet gelooft, moet je gewoon eens plaatsnemen in het publiek die altijd in grote getale voor deze held komt opdagen.

Mobiele afbeelding

The Wetnecks

Zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, die elkaar min of meer toevallig zijn tegengekomen. Het begon allemaal toen Hicky en Bill in de wachtkamer van de tandarts in gesprek raakten over muziek. Deze gezamenlijke passie dreef hen uit de wachtkamer, op zoek naar meer muzikanten voor de band die ze voor ogen hadden. Hicky, een begenadigd drummer en Bill (zang en gitaar) wilden een band waarmee ze door Nederland konden toeren. Bill wist dat Holland de hoofdstad van Scandinavië is en ergens vlak achter Europa ligt. Een paradijselijk oord waar koud en warm water zo uit de muur komen!
The Wetnecks zijn er klaar voor om Nederland te bestoken met een mix van Blue Grass, Country, Dance, Polka en Rock ’n Roll!

Mobiele afbeelding

STEAM SISTER

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. STEAM SISTER brengt je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn. Deze zes vrouwen blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

Mobiele afbeelding

Halsband

We hebben met succes opnieuw een roedel jonge rock ’n roll honden aan ons weten te binden. De knapen van Halsband tekenden blakend van naïviteit een wurgcontract waar zelfs Suge Knight nog het schaamrood van op de kaken zou krijgen. Van deze gretige knapen gaan we nog een bult horen en zien, óók via de socialmedia-kanalen uw lievelingsdrankje. We halen het beste en het slechtste in elkaar naar boven. Halsband voegt zich in een illuster rijtje met Bökkers, DJ de Rooie Jager, Høken met de Heinoos en The Wetnecks.