0
Scrollen
Mobiele afbeelding

Bökkers

Bökkers is een band uit Salland met gitarist Hendrik Jan Bökkers van Jovink & The Voederbietels, voortgekomen uit Dé Normaal Coverband en in eerste instantie bekend onder de naam Bökkers Dut Normaal. Inmiddels zijn ze alweer een paar jaar rond aan het knappen op de podia. Niet alleen in het Oosten van het land, maar ook ver daarbuiten maken de mannen uit Heino/Luttenberg de zalen glunderen van jewelste. Dit alles met een goede fles Nozem Oil maakt Bökkers al jaren een succes.

Nadat band vorig jaar bekendmaakt dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan ging zanger Hendrik-Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting. Naast Hendrik Jan bestaat de band uit Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist) en Stef Hoekjen (drummer). Dit betekent overigens niet dat de herkenbare Bökkers-sound overboord wordt gegooid: “Integendeel! Bökkers blif Bökkers! Hier zijn de bekende nummers uit het Bökkers repertoire een onmiskenbaar onderdeel van. Dit wordt aangevuld met nieuw werk en hier en daar blijven we een enkel nummer van Jovink en Normaal spelen, aldus Hendrik Jan Bökkers

Mobiele afbeelding

DJ de Rooie Jager

‘IT’S MY PARTY AND I DRAAI WHAT I WANT TO!’
Een tekst die ons doet blozen van trots. Wie zegt dat Brandend Zand van Anneke Grönloh niet afgespeeld kan worden tussen Slayer en The Prodigy heeft het mis. DJ de Rooie Jager zorgt er met zijn kunsten voor dat iedereen denkt aan een smerig lekkere mix van topmuziek. En als je dat nu nog niet gelooft, moet je gewoon eens plaatsnemen in het publiek die altijd in grote getale voor deze held komt opdagen.

Mobiele afbeelding

Høken met de Heinoos

Het is weer ‘Oalderwets Høken’!

Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en elk optreden tot het uiterste gaan. Vanaf maart 2018 is de band van start gegaan onder de noemer Høken met de Heinoos – Veldtocht 2.0. Een tour met meer dan 70 shows met dit moment als hoogtepunt een show voor 35.000 enthousiaste mensen op het hoofdpodium van de Zwarte Cross! Een ouderwetse Veldtocht in de voetsporen van en vooral een eerbetoon aan de grondleggers van dialectmuziek: Normaal!

Mobiele afbeelding

The Wetnecks

Zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, die elkaar min of meer toevallig zijn tegengekomen. Het begon allemaal toen Hicky en Bill in de wachtkamer van de tandarts in gesprek raakten over muziek. Deze gezamenlijke passie dreef hen uit de wachtkamer, op zoek naar meer muzikanten voor de band die ze voor ogen hadden. Hicky, een begenadigd drummer en Bill (zang en gitaar) wilden een band waarmee ze door Nederland konden toeren. Bill wist dat Holland de hoofdstad van Scandinavië is en ergens vlak achter Europa ligt. Een paradijselijk oord waar koud en warm water zo uit de muur komen!
The Wetnecks zijn er klaar voor om Nederland te bestoken met een mix van Blue Grass, Country, Dance, Polka en Rock ’n Roll!