0
Scrollen
Mobiele afbeelding

Bökkers

Bökkers: de bekende rockband uit Salland met gitarist en zanger Hendrik Jan Bökkers als frontman trekt al meer dan 10 jaar langs feesttenten, discotheken en podia door het gehele land. Deze dampende rockmachine doet iedere zaal op zijn grondvesten schudden en laat de zeilen van de feesttenten flokkeren. Welke bühne ook beklommen wordt: de planken knappen er uit en het bier gutst uit de kraan. Combineer dit met een lekkere scheut Nozem Oil en het feest is compleet!

De bezetting van de band is er één om, net als bij een Nozem shot, je vingers bij af te likken. Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist), Stef Hoekjen (drummer) en Hendrik Jan Bökkers (zanger en gitarist) vormen een geoliede machine die doen waar ze goed in zijn: pure Rock ’n Roll met die onmiskenbare Bökkers-sound!

Kortom Bökkers en Nozem Oil, een smerig lekkere combinatie die je een avond geven die je nog lang zal heugen: waar ow!

Mobiele afbeelding

DJ de Rooie Jager

‘IT’S MY PARTY AND I DRAAI WHAT I WANT TO!’
Een tekst die ons doet blozen van trots. Wie zegt dat Brandend Zand van Anneke Grönloh niet afgespeeld kan worden tussen Slayer en The Prodigy heeft het mis. DJ de Rooie Jager zorgt er met zijn kunsten voor dat iedereen denkt aan een smerig lekkere mix van topmuziek. En als je dat nu nog niet gelooft, moet je gewoon eens plaatsnemen in het publiek die altijd in grote getale voor deze held komt opdagen.

Mobiele afbeelding

Høken met de Heinoos

Het is weer ‘Oalderwets Høken’!

Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en elk optreden tot het uiterste gaan. Vanaf maart 2018 is de band van start gegaan onder de noemer Høken met de Heinoos – Veldtocht 2.0. Een tour met meer dan 70 shows met dit moment als hoogtepunt een show voor 35.000 enthousiaste mensen op het hoofdpodium van de Zwarte Cross! Een ouderwetse Veldtocht in de voetsporen van en vooral een eerbetoon aan de grondleggers van dialectmuziek: Normaal!

Mobiele afbeelding

The Wetnecks

Zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, die elkaar min of meer toevallig zijn tegengekomen. Het begon allemaal toen Hicky en Bill in de wachtkamer van de tandarts in gesprek raakten over muziek. Deze gezamenlijke passie dreef hen uit de wachtkamer, op zoek naar meer muzikanten voor de band die ze voor ogen hadden. Hicky, een begenadigd drummer en Bill (zang en gitaar) wilden een band waarmee ze door Nederland konden toeren. Bill wist dat Holland de hoofdstad van Scandinavië is en ergens vlak achter Europa ligt. Een paradijselijk oord waar koud en warm water zo uit de muur komen!
The Wetnecks zijn er klaar voor om Nederland te bestoken met een mix van Blue Grass, Country, Dance, Polka en Rock ’n Roll!