0
Scrollen
Mobiele afbeelding

Meld je hier aan voor het smerig lekkere Nozem Oil promoteam!

Wil jij onderdeel uitmaken van het Nozem promoteam? Dat kan! Alles Komt Goed B.V. en Merchladies Met Band zoeken mensen om dit smerig lekkere team te komen versterken. Werken op de mooiste feesten en festivals, mensen ontmoeten, shots verkopen en opgaan in het feestgedruis: dat is de basis voor een Nozem-promo. Door jou beleven de Nozems de dag van hun leven en houden ze het advies ‘goed smeren’ hoog in het vaandel.

Meld je vrijblijvend aan via het onderstaande formulier en verdien bij in de mooiste werkomgeving die jij je maar kunt wensen. Jullie gaan zoveel mogelijk gezamenlijk op pad. Daarbij worden de reiskosten voor de chauffeur vergoed*. Een Nozem-promo staat nooit alleen!

* Met uitzondering van Feestfabriek evenementen.

Herken jij je in onderstaand profiel:

 • Je bent ouder dan 18 jaar
 • Je staat stevig in je schoenen en je kan goed met mensen overweg
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto
 • Je bent veelal in de weekenden beschikbaar
 • Je bent veelal doordeweeks en in de weekenden beschikbaar in de festivalmaanden juni, juli augustus en september

Meld je aan!
  Wij vragen je om 2 foto's te uploaden:

  1. Close-up foto - zonder filter

  2. Foto waar je volledig op staat

  Door dit formulier te verzenden geef je toestemming aan Alles Komt Goed B.V. en Merchladies Met Band om je te benaderen voor werkzaamheden.  Alles Komt Goed B.V. en Merchladies Met Band gaan zorgvuldig om met je gegevens. Zie hiervoor de privacyverklaring van Alles Komt Goed B.V..
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Aanvraag verstuurd?

  Bedankt hiervoor! Aan de hand van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Let op: je ontvangt geen bevestigingsmail zodra je het formulier hebt verzonden. Je ziet enkel een melding of het wel/niet gelukt is om het formulier te verzenden. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren.

  Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, stuur dan een mail naar Merchladies Met Band.